tisdag 31 augusti 2010

Det kom ett paket...

Idag fick jag ett sms om att jag hade ett paket att hämta. Jag älskar att få paket (ja vem gör inte det) så jag blev så glad. När jag hämtade paketet såg jag att det var från kalaslagret Jag gör ju ofta barntårtor och vad passar då inte bättre än saker till barnkalas. Snälla Sandra på kalaslagret skickade mig finfina saker som min Hannes och Lykke kommer bli så glada för att få ha på sina barnkalas. Titta här så fina saker.


Konfetti, till bröllop, prinsesskalas och piratkalas. Toppen även för mig att kanske lägga runt mina tårtor när jag fotar dem så kanske bilderna blir lite roligare. Tyvärr lämnar ju mina bilder lite att önska. En ny kamera och lite fotokunskap får stå högt på önskelistan.Finfina saker med Rorri på, såsom Rorritallrikar, Rorrimuggar, Rorriballong och Rorri bordsdekorationer. Perfekt för min biltokiga Hannes.En fin duk med Hello Kitty med tillhörande servetter samt prinsesservetter till min lilla Lykke.


I paketet låg även en bröllopsklocka i papper, en spindelmannenduk, blixten mcqueen stickers samt blixten mcqueen headbands (fick inte fram det svenska ordet ;-)
Ska ni ordna kalas till barnen eller kanske bröllop, möhippa eller dop så passa på att titta in till kalaslagret som har en massa fint till temakalas och liknande. Tack så jättemycket för paketet Sandra och Kalaslagret!

1 kommentar:

Carolina sa...

Så mycket fint ni fick - Kalaslagret har verkligen en massa kul grejer! :-)