torsdag 12 augusti 2010

Cake pops


Så har jag provat att göra cake pops. Hur gott som helst. Dessa är gjorda med ballerina kladdkaka som bas och sedan doppade i ljus choklad. Hälften av dem blev dekorerade med gult sockerströssel.


Det var lätt att göra. Tänkte jag delar med mig av receptet:


Cakepops:
Ett paket ballerina kladdkaka
100 g philadelphia
150 g ljus choklad
Strössel eller liknande


Mixa ballerinakexen så de blir som en smet, ha i philadelphiaosten, rör om och ställ kallt. Forma sedan runda bollar och stick i en grillpinne eller speciella pinnar som finns att köpa till cake pops. Smält chokladen. Doppa "klubborna" i chokladen och sedan i strösslet, om så önskas. Ställ i kylen för att stelna helt. Klart!

8 kommentarer:

Hanna - Bakfnatt sa...

Låter väldigt smarrigt, och fina är de att se på =)

bagerskan sa...

Dom ser underbart goda ut!

Missa inte min tävling där man kan vinna finfina muffinsformar från Present & Dekor!

Kram Karin

Erika - Bakglädje sa...

Ser jättefina ut.

Anonym sa...

Mmmm =)
De här måste jag prova!

Anonym sa...

Du är påhittig du.Måste jag testa;)
Kram Sara

Anonym sa...

Fick äran att smaka en och syndigt gott till kaffet var de.Måste bli kvällens projekt;)'Kram Sara

Anonym sa...

Mmmm...de var verkligen supergoda! :-)
Kram Marre

Anonym sa...

Jag vill också smaka ju :(

kram Gonka