torsdag 12 augusti 2010
Cake pops
Så har jag provat att göra cake pops. Hur gott som helst. Dessa är gjorda med ballerina kladdkaka som bas och sedan doppade i ljus choklad. Hälften av dem blev dekorerade med gult sockerströssel.
Det var lätt att göra. Tänkte jag delar med mig av receptet:
Cakepops:
Ett paket ballerina kladdkaka
100 g philadelphia
150 g ljus choklad
Strössel eller liknande
Mixa ballerinakexen så de blir som en smet, ha i philadelphiaosten, rör om och ställ kallt. Forma sedan runda bollar och stick i en grillpinne eller speciella pinnar som finns att köpa till cake pops. Smält chokladen. Doppa "klubborna" i chokladen och sedan i strösslet, om så önskas. Ställ i kylen för att stelna helt. Klart!
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
8 kommentarer:
Låter väldigt smarrigt, och fina är de att se på =)
Dom ser underbart goda ut!
Missa inte min tävling där man kan vinna finfina muffinsformar från Present & Dekor!
Kram Karin
Ser jättefina ut.
Mmmm =)
De här måste jag prova!
Du är påhittig du.Måste jag testa;)
Kram Sara
Fick äran att smaka en och syndigt gott till kaffet var de.Måste bli kvällens projekt;)'Kram Sara
Mmmm...de var verkligen supergoda! :-)
Kram Marre
Jag vill också smaka ju :(
kram Gonka
Skicka en kommentar