torsdag 18 november 2010

Cupcakes praliner

Dessa underbart goda och söta praliner har poppat upp i många bakbloggar den sista tiden. Jag ville ju inte vara sämre utan att testa själv. Maken, Johan, fick med sig dessa till jobbet.
"Skalet" består av ljus mjölkchoklad som sedan är fylld med nougat och toppade med chokladsmörkräm. Jättegoda måste jag säga. Den söta brickan de står på kommer från heminredningsföretaget happyhaven. Titta gärna in där, finns hur mycket fint som helst, dessutom är produkterna ekologiska, miljövänliga och närproducerade !9 kommentarer:

Erika - Bakglädje sa...

Så söta! Har också lust att prova göra dessa.

Isabell Wretmalm sa...

gud vilka fina tårtor du gör......

Jennie sa...

Tackar så mycket :-)

Charlottes matblogg sa...

De ser verkligen supersmarriga ut. Och ja det är många som bloggar om dessa små delikatesser, men självjkart skall man testa själv. Själv får jag nog vänta till jul, då de kanske blir ett perfekt julgodis?!?

Karin sa...

Nu finns du med på bloggkartan!
Kram Karin

Sandra sa...

Supersöta! Tänkte göra något sånt till mitt julgodisbak!!!

Maria sa...

Vid första anblicken trodde jag först att det var små cc :-) så söta! låter otroligt gott dessutom. Men smart att låta maken ta med till jobbet - kan ju ha en del negativa konsekvenser att äta upp allt själv (har jag märkt...) :-)

Annica - annicake sa...

Mmmm! de ser underbart goda ut!!

Jennie sa...

De är verkligen jättegoda! Jag har också tyvärr märkt det Maria. Lite provsmakning här och fika där sätter sina spår... men, men gott är det :-)