Sonen slutade hos sin dagmamma för att börja på dagis istället. Han bjöd då på denna monstertårta den sista dagen. Den fylldes med blåbärsmousse och vaniljgädde. "Pälsen" är gjord av färskostsmörkräm och ögon, näsa och mun av sp.
3 kommentarer:
Anonym
sa...
Hej! Vilken fin tårta! Jätteläcker! Jag har en fråga, har du något recept på färskostsmörkräm, samt har du något bra tips på fyllning till en tårta (till ett födelsedagskalas)? Tacl på förhand! Ha en fortsatt trevlig kväll! /Christine
Färskostsmörkrämen har jag inget exakt recept till men jag tar 100 g smör till 200 g philadelphia och sedan smaksätter jag med ca 1 msk vaniljsocker och sedan florsocker till lagom konsistens. Tänk på att den är rätt hård till en början och när man sedan börjar spritsa den så värms den upp av händerna och kan behöva vila en stund i kylen innan man fortsätter att spritsa.
3 kommentarer:
Hej!
Vilken fin tårta! Jätteläcker!
Jag har en fråga, har du något recept på färskostsmörkräm, samt har du något bra tips på fyllning till en tårta (till ett födelsedagskalas)?
Tacl på förhand!
Ha en fortsatt trevlig kväll!
/Christine
Hej, urläcker tårta. Hur gör man färskostsmörkräm? //Stina
Hejsan.
Färskostsmörkrämen har jag inget exakt recept till men jag tar 100 g smör till 200 g philadelphia och sedan smaksätter jag med ca 1 msk vaniljsocker och sedan florsocker till lagom konsistens. Tänk på att den är rätt hård till en början och när man sedan börjar spritsa den så värms den upp av händerna och kan behöva vila en stund i kylen innan man fortsätter att spritsa.
//Jennie
Skicka en kommentar