söndag 29 mars 2009

Honda och marimekko tårta :-)
En tårta till Andreas och Marylén. Andreas gillar Honda och Marylén marimekko och så här blev resultatet. Hondavingen och texten är gjorda med airbrusch. Måste öva lite mer på det ;-)
Den innehöll i alla fall jordgubbsmousse och vit chokladmousse. Spacklad med grädde och täckt med sp. Dekorationer i sp.

6 kommentarer:

Lisa sa...

Hej!
Dina tårtor är väldigt fina! Såg att du använder airbrush och måste fråga... var har du köpt din? Vilka färger använder du? Jag är sååå sugen på att köpa en airbrush själv och måla mina tårtor med, men behöver lite tips.
Mvh Lisa

Jennie sa...

Hejsan.
Jag har precis börjat använda och träna med airbrusch. Min man har köpt den till mig från USA. Den är liten som en penna och man kan reglera både luft och färg med den. Jag använder vanliga pastafärger i, som jag späder lite med vatten för att få "rätt" konsistens :-)

Lisa sa...

Halloj igen! :-)
Jaha, så du har ingen kompressor till och så... det verkar ju smidigare än de som jag tittat på. Jag målar mina tårtor idag, men blir alltid lite irriterad när det blir linjer, så jag skulle så gärna vilja ha en.
Tack för ditt svar! :-)
Och åter igen, dina tårtor är väldigt fina!:-)
Lisa

Jennie sa...

Tack :-) Tittade in på din sida också och du gör jättefina tårtor och cupcakes. Jo, jag har en liten kompressor till, den är väldigt liten om man jämför med de som finns på marknaden, maken har byggt den själv till mig för att jag ville ha en liten en ;-) Men airbruschen är mycket smidigare än de flesta man hittar i sverige.

Marie sa...

Hej Jennie!!!
Den blev superbra!!!
Har du "airbrushat" på frihand eller har du gjort en mall först,, eller kanske en shablon???
Mvh Marie

Jennie sa...

Hej Marie :-)
Jag gjorde något shablonaktigt :-) Skar ut i overhead-film och la det sedan på tårtan. Lite knepigt var det allt, den ville inte alls ligga still och det går ju inte precis tejpa fast den ;-) Tack förresten för ditt beröm, det betyder mycket!