söndag 15 mars 2009

Hello kitty och pokemon


Meja och Melvin fyllde år med två dagars mellanrum. Deras mamma beställde en tårta till dem med hello kitty och pokemon. Den är fylld med Ahlgrensbilarfluff och jordgubbsgrädde. Spacklad med grädde och täckt med sp. Dekorationer i sp och kristyr.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Shit, vilka läckra tårtor!!!
Det där kan du ju bli rik på, såna tårtor kan man lätt betala en hel del för!

Anonym sa...

Hej
Sökte på tårta med LALA i Teletubbies på och hamnade här. Tänkte försöka överraska lillgrabben när han fyller år med sin absoluta favorit men vet inte om jag vågar ge mig på det...Vilka UNDERBARA tårtor du gör! Hälsningar, Agnetha

Jennie sa...

Tack så jättemycket för era fina kommentarer. Jag har bara hållt på att göra tårtor i ett år så jag tycker inte jag är så duktig ännu men man blir ju bättre och bättre. Att göra LALA var inte så svårt, faktiskt :-)

Karin sa...

Hej! Jag hamnade på din sida när jag sökte efter idéer till en star wars tårta som jag vill göra till min sons födelsedag.
Jag kan bara instämma med de övriga kommentarer jag sett på sidan.
Vilka fantastiskt fina tårtor du gör!
Du har också intressanta fyllningar, själv har jag dåligt med idéer om fyllningar och tårtorna blir ganska tråkiga. I den här är det ahlgrensbilarfluff och jag undrar om du skulle vilja dela med dig om hur man kan göra det. Skulle vilja prova den fyllningen i min tårta

Jennie sa...

Oj, förlåt att jag missat ditt inlägg Karin.
När man gör ett lager Ahlgrens bilarfluff så tar du 3 del vispgrädde och häller i en kastrull, häll sedan i 60 gram bilar (gärna sönderklippta). Låt dessa smälta i grädde, det ska inte koka. När bilarna smält helt ställer du det i kylen över natten. Dagen efter vispar du med elvisp och det blir en tjock kräm. Lycka till! :-)