torsdag 12 augusti 2010

Cake pops


Så har jag provat att göra cake pops. Hur gott som helst. Dessa är gjorda med ballerina kladdkaka som bas och sedan doppade i ljus choklad. Hälften av dem blev dekorerade med gult sockerströssel.


Det var lätt att göra. Tänkte jag delar med mig av receptet:


Cakepops:
Ett paket ballerina kladdkaka
100 g philadelphia
150 g ljus choklad
Strössel eller liknande


Mixa ballerinakexen så de blir som en smet, ha i philadelphiaosten, rör om och ställ kallt. Forma sedan runda bollar och stick i en grillpinne eller speciella pinnar som finns att köpa till cake pops. Smält chokladen. Doppa "klubborna" i chokladen och sedan i strösslet, om så önskas. Ställ i kylen för att stelna helt. Klart!

8 kommentarer:

  1. Låter väldigt smarrigt, och fina är de att se på =)

    SvaraRadera
  2. Dom ser underbart goda ut!

    Missa inte min tävling där man kan vinna finfina muffinsformar från Present & Dekor!

    Kram Karin

    SvaraRadera
  3. Mmmm =)
    De här måste jag prova!

    SvaraRadera
  4. Du är påhittig du.Måste jag testa;)
    Kram Sara

    SvaraRadera
  5. Fick äran att smaka en och syndigt gott till kaffet var de.Måste bli kvällens projekt;)'Kram Sara

    SvaraRadera
  6. Mmmm...de var verkligen supergoda! :-)
    Kram Marre

    SvaraRadera
  7. Jag vill också smaka ju :(

    kram Gonka

    SvaraRadera