fredag 16 december 2011

Fika till mina underbara arbetskollegor!

Bytte jobb för ca 8 månader sedan. Har ännu inte haft tid/tillfälle att baka något till mina nya kollegor. I går hade vi möte så då tänkte jag att jag skulle passa på. Tyvärr räcker inte tiden riktigt till, till både jobb, familj och tårtbak så därför fick det bli lite enkla cupcakes. Detta är pepparkakscupcakes med creemcheesefrosting och små lussebullar, pepparkakor och snöflingor i sugarpaste. Provade den nya sp:n från funcakes, den som de säljer på bl a panduo och blev riktigt positivt överraskad, både vad gäller smak och smidighet.











Rosor till bröllopstårtor



Fick förfrågan om jag kunde göra några rosor till ett bröllop. De skulle ha cheescakes på bröllopet och önskade lite rosor uppepå. Sagt och gjort, så här blev det!



Bröllopstårta i svart och vitt

Trotts mycket, mycket glesa inlägg kommer här nu ett par ;-) Denna bröllopstårta gjorde jag i somras till en "gammal" arbetskamrat. En underbar kollega som skulle ha närmare 100 gäster på bröllopet. Teamat på hela bröllpet gick i svart och vitt så naturligtvis skulle även tårtan göra det. Ulrica visst precis hur hon ville ha det och jag gjorde så gott jag kunde. Tyvärr kunde det inte bli exakt som hon ville då det inte gick att få tag i någon flowerpaste just vid denna tid. Ballinas fp var slut i lager överallt...



Innehållet i tårtorna var, om jag inte minns fel, hallonmousse och passionsfruktsmousse, vilket jag tycker är en jättegod kombination. Tårtorna är täckta med sp förutom den svarta som är täckt med marsipan. De vita dekorationerna är i sp och de svarta i marsipan. Den är även dekorerad med ätbara diamanter.


Stort Grattis till Giftemålet fina Ulrica och Crille!!!