torsdag 14 april 2011

Lykkes 1-års tårta

Min fina, underbara Lykke blev 1 år i mars. Självklart skulle hon ha en tårta. Dock gillar jag inte sockerpasta själv så jag valde att täcka den med enbart smörkräm. Utseendet blir ju inte lika vackert men smaken passar mig bättre *ler* Funderade länge på vad jag skulle ha på tårtan och till slut föll valet på den underbart söta mirandanallen. Nallen fick sedan hålla i en lite ballong. Alla dekorationer är i sp förutom "snöret" till ballongen som är en floristståltråd. Innehållet i tårtan var chokladbottnar med chokladcream och päronmousse.

My little pony

Det är 3,5 månad sedan jag gjorde ett inlägg på bloggen. Har bara gjort 3 tårtor på denna tiden. Har haft en liten down-period i tårthobbyvärlden och därför tagit det lite lugnt. Det har varit skönt och jag kommer inte ta på mig för mycket i fortsättningen. Har precis börjat jobba efter föräldrarledigheten med Lykke och det är sååå roligt att ha kommit igång igen. Här kommer i alla fall en tårta som jag gjorde i januari: Det var Hailey som fyllde 3 år och önskade sig en my little pony tårta. Själva ponyn var inte lätt att få snygg, men det var en rolig utmaning. Den lilla hästen har fått sällskap av blommor och en liten tårta.
Själva tårtan innehöll jordgubbsmousse och päronmousse och den är täckt och dekorerad med sp.
Hoppas ni trogna bloggföljare inte svikit mig helt, lovar att inte låta det gå så länge mellan uppdateringarna i fortsättningen.