söndag 24 maj 2009

Bakelser - provsmakning inför bröllop











Tre bakelser blev det inför dagens provsmakning inför bröllopstårta. Färgvalet var ljuslila och ljusblått. De olika bakelserna innehöll jordgubbsmousse/citronmousse, jordgubbsmousse/vit chokladmousse samt passionsfruktsmousse/vit chokladmousse. De täcktes med sp och dekorerades med sp och kristyr. Det blivande brudparet valde passionsfruktsmousse och vit chokladmousse till sina bröllopstårtor.


Bröllopstårta i rosa och lime








Bröllopstårtor till ett par biologer som träffades på en fladdermuskurs. Önskemålet var svarta fladdermus siluetter och färger i rosa och lime. Den ena innehöll mangomousse och hallonmousse, den andra rabarbermousse med jordgubbsbitar och vaniljgrädde. Båda är täckta i sp och dekorerade med sp och kristyr.

söndag 17 maj 2009

Barbapapa tårta




En barbapapa tårta till Lowisa som fyllt tre år. Den innehöll blåbärsmousse och vitchokladmousse. Täckt och dekorerad med sp.

onsdag 13 maj 2009

Bukett med sockerblommor





Min första bundna bukett med sockerblommor. Blommor och blad är gjorda i fp och sedan bundna till en bukett. Detta var verkligen jätteroligt och jag ser fram emot att göra och binda mer blommor :-)

tisdag 5 maj 2009

Doptårta Emma



Doptårta beställd till en liten Emma. Innehållet var jordgubbsmousse och vaniljgrädde. Täckt med sp och dekorationer i sp. Syns lite dåligt på bild, men det är guldglitter på pärlbandet.