onsdag 22 april 2009

Pingu och Pippi Långstrump






Hannes 2-års tårta och Albins 3-års tårta. Pingun till Hannes och Pippi till Albin. Innehållet var jordgubbsmousse och blåbärsmousse. Täckt med sp och dekorationer i sp och kristyr.

Lejontårta (?)


Hannes och Frejas 2-års tårta. Skulle föreställa ett Lejon men blev mer något annat.... Innehållet var i alla fall rabarbermousse med jordgubbsbitar och vaniljgrädde. Täckt med sp och chokladfärskostkräm.

fredag 10 april 2009

Påsktårta med kaniner





Fick beställning på en tårta som skulle gå i syrén med 8 kaniner samt fjärilar. Så här blev resultatet. Den innehöll hallonmousse och chokladcream. Täckt med sp och dekorerad med sp, fp, kristyr och tuggummiägg :-)

Tårta med vårblommor



Tårta till Ann-Margret som blev 80 år. Det önskades vårblommor. Tårtan innehåller rabarbermousse med jordgubbsbitar och vaniljgrädde. Den är täckt med sp och dekorerad med sp, fp och kristyr.

Golden retriver tårta





Tårta till Ulf som fyllde 50 år. Den innehöll chokladbottnar med after eight fluff och päronmousse. täckt med sp och dekorationer i sp och kristyr.

Vårtårta till jobbet



Denna vårtårta fick följa med mig till jobbet. Blev egentligen inte alls nöjd med den men fick i alla fall öva på blommor jag inte gjort tidigare. Den innehöll chokladbottnar med chokladcream och vaniljcream med chokladbitar. Täckt med färskostsmörkräm smaksatt med vanilj. Blommor och blad i sp och fp.

Blixten Mcqueen tårta










Blixten Mcqueen tårta till Emil som fyllde tre år. Den är fylld med chokladcream och vaniljcream med chokladbitar. Täckt med sp och dekorerad med sp och marsipan.